Malmö, 14 November 2018 – We are humbled and proud to announce that Global Gaming has been ranked #1 in Deloitte’s Technology Fast 50, a yearly ranking of the 50 fastest growing technology companies in Sweden. Rankings are based on average percentage revenue growth over four years.

Global Gaming CEO Joacim Möller commented: “It’s truly exciting to be part of this incredible growth journey and I am sure this is only the beginning.”

Link to Deloitte Sweden’s announcement

 

(Swedish)

Malmö 14 november 2018 – Det är med ödmjuk tacksamhet och stor glädje att vi annonserar att Global Gaming hamnade på första plats i Deloitte Technology Fast 50, en årlig ranking av Sveriges snabbast växande teknologiföretag. Rankingen baseras på företagens tillväxt de senaste fyra åren.

CEO Joacim Möller kommenterande resultatet: ”Så otroligt spännande att vara med om denna otroliga tillväxtresa och det är min övertygelse att detta är bara början!”